BARTIN / MERKEZ - Şehit Necdet Orhan Yatılı Bölge Ortaokulu

VELİ TOPLANTISI VE ALINAN KARARLAR

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Veli Toplantımız.

Değerli Velilerimiz;

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sene başı VELİ TOPLANTISI 21 Eylül Cuma günü saat 14.00´de okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Veli toplantımız 21 Eylül Cuma günü 110 velimizin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Yapılan toplantı sonucunda;

Yunus BAKAR 39 oyla 2018-2019 eğitim öğretim yılında OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI olmuştur.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında toplantıya katılan 75 velimizin EVET oyu kullanması ile tüm sınıflarda öğrencilerin forma kıyafeti ile okula gelmesi kararı alınmıştır.

Tüm velilerimizin kabul etmesi ile okul aile birliği başkanı Yunus BAKAR, öğrenci kıyafetlerinin daha uygun fiyata alınabilmesi için ilgili firmalarla pazarlık yapıp daha uygun fiyata pazarlık yapma yetkisi verilmiştir.

Verilen yetkiye istinaden okul aile birliği başkanı Yunus BAKAR, ilgili firmalarla görüşmelerini yapmış olup, ilkokul öğrencileri için 100,00 TL, ortaokul öğrencileri için 120,00 TL fiyat anlaşması yapmıştır.

Yine velilerimizin desteği ile okul öğrenci kırtasiye alışverişlerinin uygun fiyata alınabilmesi için Okul Aile Birliği Başkanı Yunus BAKAR, ilgili firmalarla toptan alışveriş pazarlığı yapması için yetkilendirilmiştir.

Verilen yetki ile okul aile birliği başkanı Yunus BAKAR, ilgili firmalarla pazarlıklarını yapmış, 5 ve 6.sınıflar için 120 TL, 7 ve 8.sınıflar için 125 TL anlaşması yapmıştır.

Halen okulumuz pansiyonunda kalorifer kazanlarının değişimi, lavabo, banyo ve tuvaletlerinin yeniden yapım çalışmaları devam ettiğinden ikinci bir duyuruya kadar öğrencilerimiz evlerinden geliş gidiş yapacaklardır.

Yayın: 19.09.2018 - Güncelleme: 25.09.2018 19:49 - Görüntülenme: 123