BARTIN / MERKEZ - Şehit Necdet Orhan Yatılı Bölge Ortaokulu

Şehit Necdet Orhan Yatılı Bölge Ortaokulu

ARIT KÖYÜ MENTEŞPİRİ MEVKİİ 1 NOLU SK. NO: 10 MERKEZ / BARTIN
Vizyon
ŞEHİT NECDET ORHAN YATILI BÖLGE ORTA OKULU OLARAK: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
ŞEHİT NECDET ORHAN YATILI BÖLGE ORTA OKULU OLARAK: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Yatakhane Koğuşu :29
Öğretim Şekli :Tam zamanlı
Ders Başlama 08.40 Ders Bitiş 15.35
Ulaşım
ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR. AYRICA SAATLİ HAREKET EDEN KÖY DOLMUŞLARI İLE DE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.
Yerleşim Yeri
ARIT, 2014 YILINDA BELDEDEN KÖYE DÖNÜŞEN, KÜRE DAĞLARI İÇİNDE YER ALAN 630 RAKIMA SAHİP, YEŞİLİN İÇİNDE BİR YERLEŞİM YERİDİR.
Okulumuz BARTIN il merkezine 32 km uzaklıkta bulunmaktadır.
KAPALI SPOR SALONU MEVCUT OLUP, BOCCE SPORUNDA TÜRKİYE BAŞARILARI MEVCUTTUR.